Beveiligingscertificaat

Online Data en Design

Beveiligingscertificaat

Tegenwoordig is internet niet meer wat het geweest is. Je hoort zoveel verhalen over grote bedrijven die gehacked worden, waarbij de persoonsgegevens van miljoenen in handen van criminelen vallen. Dit is een nachtmerrie voor velen en voor sommigen dus helaas de werkelijkheid. Er zijn al verschillende bedrijven failliet gegaan nadat ze gehacked werden. Het is de slechtste reclame die je maar kan bedenken.

Maar wat kun je ertegen doen? Een simpele stap is je website te beveiligen met een SSL certificaat. Een goedkoop SSL certificaat kost minder dan 10 euro. En is relatief makkelijk te installeren. Hiermee krijg je het bekende groene slotje in de adresbalk.

Staat niet alleen mooi, maar alle verbindingen naar je website zijn nu beveiligd, dus minder kans dat kwaadwillenden je gegevens onderscheppen. Daarnaast geeft Google je een hoger rang in de zoekresultaten. Ik zeg: Gewoon doen!