Nu is het officieel!

Online Data en Design

Nu is het officieel!

Ik wilde eigenlijk per 1 januari 2018 mijn bedrijfje gaan inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Ik had vandaag een afspraak (19 december 2017) om dat in orde te maken. De aardige medewerker heeft me overtuigd om het meteen per direct te doen. Helaas kon de naam “SG Design Solutions “niet (het leek teveel op een andere bedrijfsnaam) Dus het is “Steven de Groot Design Solutions” geworden. Maakt me in principe niet heel veel uit. In ieder geval, vandaag is de dag dat ik officieel een bedrijf begonnen ben! Weer een hele nieuwe ervaring en wellicht een mijlpaal in mijn leven. We zullen zien! Op dit moment ben ik nog druk bezig om van alles te regelen. Maar tegelijkertijd vind ik dat dit best feestelijke gebeurtenis mag zijn en dat is het gelukkig ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *